Πριν (ξανα)έρθετε για πρώτη φορά… Συμβουλές Αγοράς στους 120

Πριν έρθετε…

Φτιάξτε το πρόγραμμά σας. Είμαστε ανοικτά Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδι.

Φτιάξτε το δρομολόγιο σας. Ανεβαίνοντας την Εθνική Οδό προς Λαμία, βγαίνετε δεξιά στην έξοδο στο 23ο χλμ, περνάτε τη γέφυρα προς Βαρυμπόπη κι αμέσως κάνετε δεξιά, περνώντας μπροστά από το κτίριο της ΒΙΑΝΕΞ. Ακολουθείτε τον παράδρομο της Εθνικής και θα μας δείτε μπροστά σας.

Κάντε μια πρώτη γνωριμία. Δείτε στο site μας έπιπλα. Κάποια θα σας φανούν πολύ κλασικά, άλλα πολύ μοντέρνα, μερικά υπέροχα. Έτσι συμβαίνει πάντα, σχεδιάζουμε έπιπλα για όλους – και δεν έχουν όλοι το ίδιο γούστο. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι στους 120, όλα γίνονται όπως τα θέλετε.

Να ξέρετε ότι αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των επίπλων εντός Αττικής, άρα δεν πρόκειται να παιδεύεστε για να στριμώξετε συσκευασίες στο αυτοκίνητο.

Όταν έρθετε…

Θα παρκάρετε με μεγάλη άνεση.

Θα σας υποδεχθούμε στην είσοδο κι αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο, θα σας οδηγήσουμε αμέσως εκεί. Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε τη γωνιά με τα παραδοσιακά εργαλεία του ξυλουργού.

Περπατήστε την έκθεση, τα έπιπλα δείχνουν πολύ διαφορετικά από κοντά. Σε κάθε τμήμα της έκθεσης υπάρχουν άνθρωποι του ίδιου του κατασκευαστή που ξέρουν τα πάντα για τα έπιπλα που έχουν στην έκθεση και θα σας δείξουν και περισσότερα που ίσως δεν βρίσκονται εκεί, λόγω χώρου.

Πείτε τι θέλετε. Μπορεί η κρεβατοκάμαρα που λατρεύετε να έχει μεταλλικά πόδια που δεν σας πολυαρέσουν – θα βάλουμε άλλα. Ή το παιδικό δωμάτιο να μην είναι αρκετά ροζ, κι αυτό διορθώνεται.

Ρωτήστε την τιμή, δείτε όλες τις εναλλακτικές σας και ανοίξτε κουβέντα. Όταν αγοράζεις απευθείας από τον κατασκευαστή, υπάρχουν πάντα περιθώρια για κάτι έξτρα που δεν θα πληρώσετε ή μια καλύτερη τιμή για ένα πακέτο αγορών.

Ακόμα κι αν κάνετε τις αγορές σας, κάντε ακόμα μια βόλτα στην έκθεση. Κάτι θα σας αρέσει για μελλοντική αγορά, κάτι θα δείτε που θα το λατρέψει η μητέρα σας, κάποια εκπληκτική προσφορά θα κάνει ευτυχισμένη μια φίλη σας.

Όταν πάτε σπίτι σας…

Δεν έχετε να φορτίσετε το ηλεκτρικό κατσαβίδι, να ανοίξετε συσκευασίες, να διαβάσετε τις οδηγίες συναρμολόγησης. Τα έπιπλα σας θα έρθουν εκεί, θα συναρμολογηθούν από τους ανθρώπους μας και θα πάρουν τη θέση τους στο σπίτι και τη ζωή σας.

Όταν έρθει η ώρα να ξαναέρθετε…

Απλά ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας για σιγουριά, δείτε πάλι το site και καλώς να έρθετε.