120 ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΠΛΟΥ

Είμαστε Οι 120

Έλληνες κατασκευαστές επίπλων, συνώνυμο της ποιότητας, της αντοχής, της λειτουργικότητας.

Από το 1980, οι δημιουργίες μας έχουν βρει θέση σε εκατομμύρια σπίτια, σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Έχουμε επιπλώσει μεμιάς νέα νοικοκυριά, το νέο σπίτι, το δωμάτιο του μωρού, το φοιτητικό δωμάτιο… Έχουμε προσθέσει στην καθημερινότητα των Ελλήνων καναπέδες και σύνθετα, τραπεζάκια και τραπεζαρίες, πολυθρόνες και μικροέπιπλα, προσθέτοντας πάντα άνεση και ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα. Εδώ και δεκαετίες, δεν έχουμε πελάτες, έχουμε μόνο ευχαριστημένους αγοραστές.

Τώρα, όλα άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξε τίποτα…

Προσφέρουμε Έπιπλα Τρίτης Γενιάς συνεχίζοντας να προσφέρουμε Κορυφαία Ποιότητα, Ποικιλία, Τιμές. Ανοίξαμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού επίπλου με τη νέα μας Έκθεση 120 στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Είναι η μόνη Πραγματική Έκθεση Επίπλων.

Γιατί έκθεση σημαίνει ΜΙΑ επίσκεψη και ΠΟΛΛΟΙ διαφορετικοί σχεδιαστές – κατασκευαστές με προτάσεις για έπιπλα όπως τα θέλετε, χωρίς συμβιβασμούς σε Ποιότητα, Ποικιλία, Design.

Εδώ προσφέρουμε την εμπειρία του Νέου Shopping.

“Κερδίζω χρόνο και κόπο, μιλάω με το σχεδιαστή / κατασκευαστή, παίρνω ιδέες και δίνω οδηγίες, με τα χρήματά μου αποκτώ ελληνικά, ποιοτικά, υπέροχα έπιπλα με πραγματικά πλεονεκτήματα”.

Μόνο οι 120 έχουν 120% Ποιότητα, Ποικιλία, Προσφορές

Είμαστε Σχεδιαστές και Κατασκευαστές, επικοινωνούμε απευθείας με τους αγοραστές κι ακούμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, ξέρουμε πώς εξελίχθηκαν οι ανάγκες και οι προτιμήσεις μας μέσα στα χρόνια.

Προσφέρουμε έπιπλα, όπως τα θέλετε

Μην κάνετε συμβιβασμούς σε Ποιότητα και Design, ελάτε με μόνο εφόδιο το καλό γούστο σας και τη σιγουριά ότι το επόμενό σπίτι σας είναι.. 120.