17 ερωτήσεις που πάντα θέλαμε να σας κάνουμε…

Δεν βαρεθήκατε να το πληρώνετε ακριβά όταν αγοράζετε φθηνά;!

Στους 120 δεν θα βρείτε τα φθηνότερα έπιπλα, αλλά τις καλύτερες τιμές για ποιοτικά, ανθεκτικά, όμορφα, έπιπλα ελληνικής κατασκευής.

Σας έχουν πιάσει πελάτη ή είστε ένας έξυπνος αγοραστής;!

Άλλοι έχουν πολλούς πελάτες. Μόνο οι 120 έχουν τόσους ευχαριστημένους αγοραστές. Μόνο ευχαριστημένους αγοραστές. 3 γενιές ευχαριστημένους αγοραστές. Γιατί στους 120 μιλάτε απευθείας με τον κατασκευαστή, μαθαίνετε τα πάντα και πληρώνετε την καλύτερη τιμή για την αξία του επίπλου που επιλέγετε.

Σουηδικό, τούρκικο, κινέζικο ή ελληνικό έπιπλο ?!

Για πραγματικά έπιπλα, πραγματικές τιμές, πραγματική εξυπηρέτηση.

120, οπωσδήποτε

Ανοικτά και τις Κυριακές

Αυτή η κρεβατοκάμαρα, πόσο 80’s είναι ?

Είμαστε οι 120 κι από το 1980 προσφέρουμε ποιοτικό, ελληνικό έπιπλο σε καλή τιμή. Δεν φτιάχνουμε τα ίδια έπιπλα γιατί σχεδιάζουμε έπιπλα για τους ανθρώπους και τις ανάγκες κάθε εποχής. Αν και, κάποιες από τις 80’s κρεβατοκάμαρες μας δείχνουν υπέροχες ακόμα και σήμερα.

Πώς χωράει μία τραπεζαρία και 6 καρέκλες σε ένα smart ;!

Την αγοράζεις στους 120.

Έτσι, έρχεται σπίτι δωρεάν, συναρμολογείται από τους ανθρώπους μας και μπαίνει στη θέση της στο σπίτι και τη ζωή σας.

Πόσα θα δίνατε για μια υπέροχη κρεβατοκάμαρα;!

Είναι από ξύλο οξιάς, ελληνικής κατασκευής, σε 14 διαφορετικές αποχρώσεις, με αποθηκευτικό χώρο, άριστης ποιότητας, διατίθεται μαζί με τα δύο κομοδίνα και τον ανεξάρτητο καθρέπτη. Η τιμή της είναι 800 ευρώ, ειδικά για εσάς. Γιατί ειδικά για εσάς;! Γιατί τη λέμε μόνο σε εσάς, που είστε φίλοι μας στο facebook !!!

Ξέρετε ποιος θα ξαναγεμίσει τα μαξιλάρια του καναπέ που έχασαν το σχήμα τους;!

Όχι αυτός που σας το πούλησε, αν αγοράζετε από διεθνείς αλυσίδες χαμηλού κόστους – αν και όχι τόσο χαμηλής τιμής. Κρίμα, γιατί πιο σύντομα από όσο θα θέλατε θα χρειαστεί να ξαναγεμίσετε τα μαξιλάρια του καναπέ. Δεν ήταν και τόσο χαμηλή η τιμή τελικά, έτσι δεν είναι;!

Σας αρέσει το “νέο shopping”;!

Κερδίζω χρόνο και κόπο, μιλάω με το σχεδιαστή / κατασκευαστή, παίρνω ιδέες και δίνω οδηγίες, με τα χρήματά μου αποκτώ ελληνικά, ποιοτικά, υπέροχα έπιπλα με πραγματικά πλεονεκτήματα”.

Αλήθεια, έχετε έρθει στη νέα μας έκθεση;!

Είναι καλή τιμή τα 420 ευρώ;!

Για ένα πλήρες, όμορφο, ελληνικής κατασκευής, εγγυημένα ποιοτικό έπιπλο τα 420 ευρώ είναι πραγματικά καλή τιμή. Εσείς, θα το πληρώσετε 300 ευρώ. Γιατί όταν εμπιστεύεστε έναν κατασκευαστή, όταν έχετε απευθείας επαφή, όταν λέτε για αυτόν τα καλύτερα…. Έ, να μην σας κάνει καλύτερη τιμή;!

Η μαμά σας ξέρει πώς να κάνει like στη σελίδα μας;!

Αν ήξερε πώς, θα έκανε κι αυτή like στους 120. Αλλά, δεν χρειάζεται. Όπως κι η κυρία Ελένη. Αγόρασε τα έπιπλα για το νέο της σπίτι το 1985, αγόρασε έπιπλα όταν παντρεύτηκε η κόρη της το 1997, αγόρασε πρόσφατα για την Ελενίτσα τα έπιπλα για το φοιτητικό σπίτι.

Η κυρία Ελένη ξέρει να κάνει αγορές. Κι η μαμά σας.

Έχετε πάει σε πραγματική Έκθεση Επίπλων;!

Ρωτάμε γιατί έκθεση σημαίνει ΜΙΑ επίσκεψη και πολλοί, διαφορετικοί σχεδιαστές – κατασκευαστές με διαφορετικές προτάσεις για κάθε έπιπλο που χρειάζεστε.

Η μόνη πραγματική έκθεση επίπλων, με ελληνικό, ποιοτικό, ανθεκτικό έπιπλο, βρίσκεται τώρα στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα. Για να έρθετε εύκολα, πατήστε εδώ για οδηγίες

Είναι καλή τιμή τα 420 ευρώ για μια παιδική βιβλιοθήκη-γραφείο;!

Για ένα πλήρες, όμορφο, ελληνικής κατασκευής, εγγυημένα ποιοτικό έπιπλο τα 420 ευρώ είναι πραγματικά καλή τιμή. Εσείς, θα το πληρώσετε 300 ευρώ. Γιατί αυτή είναι η τιμή του στους 120.

Τι σχέση έχει μια τραπεζαρία με ένα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι ;!

Αν ξέρετε την απάντηση, ξέρετε γιατί πρέπει να έρθετε στους 120 πριν κάνετε την επόμενη αγορά σας. Σίγουρα θα εκτιμήσετε την ποιότητα των επίπλων μας και, ακόμα  πιο σίγουρα, θα λατρέψετε τις τιμές μας.

Δεν βαρεθήκατε να το πληρώνετε ακριβά όταν αγοράζετε φθηνά;!