Γιατί επιμένουμε “Ελληνικά”;!

Στους 120, επιμένουμε να λέμε ότι τα έπιπλά μας είναι Ελληνικά. Είναι Ελληνικά στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Κι αυτό έχει την αξία του…

Οι περισσότεροι από εμάς στους 120 συνεχίζουμε μια οικογενειακή παράδοση στο έπιπλο που έχει ξεκινήσει πολύ πριν το 1980, όταν και δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη έκθεση επίπλων στην Ελλάδα. Ξέρουμε το ελληνικό σπίτι, τις συνήθειες των ανθρώπων που ζουν σε αυτό, πώς αλλάζει η σχέση με το κάθε έπιπλο στην πορεία του χρόνου. Γιατί, εμείς οι ίδιοι ζούμε σε ένα τέτοιο σπίτι και μιλάμε καθημερινά στα καταστήματά μας με ανθρώπους που μας λένε τις προτιμήσεις τους και τις επιθυμίες τους. Για παράδειγμα, συνηθίζουμε να λέμε” Πώς να εξηγήσεις σε έναν Σουηδό σχεδιαστή ότι ο καναπές είναι για τον Έλληνα και καρέκλα τραπεζαρίας και καρέκλα καφενείου και κάθισμα κινηματογράφου και κρεβάτι και σκαμπό μπαρ και κερκίδα γηπέδου ?!”. Σχεδιάζουμε τα έπιπλά μας ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Κι είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε εξαρχής κάποιο έπιπλο, όπως το θέλετε.

Κατασκευάζουμε τα έπιπλά μας εδώ, στην Ελλάδα, δίνοντας δουλειά σε ανθρώπους που συνεχίζουν την παράδοση στην κατεργασία του ξύλου. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό επιχείρημα πώλησης. Γιατί έτσι, μας είναι πολύ εύκολο να τα συντηρήσουμε, να τα επισκευάσουμε, να τα φροντίζουμε για να είναι πάντα σαν καινούρια. Κι ακόμα, η εγγύηση μας για ποιοτικό έπιπλο, δεν είναι μια απρόσωπη διαδικασία αλλά μια δέσμευση προσωπική την οποία μπορούμε να τιμήσουμε, εάν κι όποτε χρειαστεί.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Να προτιμάτε το ελληνικό έπιπλο. Έχει ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα, και η τιμή του είναι εξαιρετική σε σχέση με την αξία του.